Još jedan uspješan turnir u “vrelima”!

Zadnji dan turnira igrale su se tri utakmice. Dan je započeo utakmicom između KK Zapad II i KK Bosco koji su se borili za peto mjesto. Iako je Zapad puno bolje ušao u utakmicu, Bosco do kraja utakmice radi preokret i na taj način ostvaruje svoju prvu pobjedu na turniru.

Nakon toga, uslijedila je utakmica za treće mjesto. U tom susretu snage su odmjerili KK Podsused i KK Univers, a uvjerljivom predstavom Univers je zasluženo osvojio treće mjesto.

Prije finala, održano je natjecanje u tricama. Svaka ekipa imala je jednog predstavnika, a pobjedu je odnio Benjamin Debeljuh iz KK Zapad II.

U finalu su nastupili KK Zapad I i KK Samobor. Ove dvije ekipe već su odmjerile snage u grupnoj fazi. Tada je Zapad upisao uvjerljivu pobjedu, a nikakva iznenađenja nisu dozvolili ni u finalu te su tako osvojili prvo mjesto na turniru, a Samobor se morao zadovoljiti drugim mjestom.

Najbolji strijelac turnira bio je Jakov Križan iz KK Univers. Prvu petorku turnira činili su Franko Gluhović (KK Podsused), Jakov Križan (KK Univers),Leonardo Rubinić (KK Samobor) te Domagoj Grlica i Ivan Bradić (KK Zapad). Najboljim igračem turnira proglašen je Domagoj Grlica (KK Zapad).