Juniori iznenadili Medveščak

KK PODSUSED – KK MEDVEŠČAK  88:79 (18:29,28:21,19:7,23:22)
KK PODSUSED
Ivan Vukičević 27, Tin Šestak 13, Tomislav Matanović 13, Marko Divjak 10, Jan Jurić 10, Damjan Filipović 8, Dražen Štrlek 7, Vice Lončar 0, Igor Vulelija 0, Leo Purkić 0, Dominik Bambir 0, Luka Balog 0.

Juniori KK Podsused su se napokon pokazali u pravom svijetlu. Sav potencijal koji je bio već odavno poznat tek je nakon pola sezone došao na svijetlo dana.

Gosti inaće drugi na ligaškoj ljestvici istini na volju nisu nastupili u najjačem sastavu, no to nikako ne umanjuje veličinu ovog uspjeha. 

Žirafe loše otvaraju utakmicu te već nakon petnaestak minuta zastaju četrnaest poena. Nakon time outa na teren kao da izlazi neka druga ekipa i od tada nadalje utakmica u potpunosti mijenja svoj smjer. Žirafe u trećoj četvrtini preuzimaju vodstvo te ga ne ispuštaju do samog kraja utakmice. Rezultat ove utakmice svakako je velika borbenost i zajedništvo koji krase juniorsku ekipu Podsuseda.

Listu strijelaca predvodio ja Ivan Vukičević sa 27, a pratili su ga Matanović i Šestak sa po 13 te Divjak i Jurić sa 10 postignutih poena.