Juniori: Pobjeda za kraj sezone

KK PODSUSED – KK AGRODALM  90:88 (12:24,21:16,29:12,17:27,11:9)
KK PODSUSED
Lovro Miškulin 22, Tin Šestak 18, Marko Divjak 17, Tomislav Matanović 13, Danko Čurlin 10, Patrik Ćuže 8, Joško Gluhović 2, Dominik Šoštarko 0, Matej Škorjanec 0, Šimun Barić 0, Ante Kokić 0.
KK AGRODALM
Filip Vitković 26, Branimir Medvedec 23, Marin Obradović 18, Lovro Došen 14, Filip Čavar 5, Goran Gruborović 2, Luka Radman 0, Tin Markanović 0.

Posljednja utakmica sezone pokazala je kako je prava šteta što je došao njezin kraj. Naime, Žirafe upravo u posljednjih nekoliko utakmica igraju sve bolje, što govore i dvije pobjede u posljednje tri utakmice.

Izgleda da je poprilično turbulentna sezona kroz koju je bilo podosta oscilacija u svakom pogledu ipak urodila plodom i iskristalizirala ekipu koja odlično funkcionira na terenu. Vrlo važno je za istači kako taj sastav upravo čine igrači 2001. i 2002. godište koji će nastaviti svoj košarkaški put u juniorskom sastavu i naredne sezone.

U utakmici protiv KK Agorodalm pobjedu je donijela velika borbenost i želja za pobjedom. Iako su oscilacije bile velike igrači Podsuseda su pokazali svoje najjače izdanje upravo kada je bilo najvažnije. Iako je zaostatak u produžetku bio +5 dečki sa ruba grada se nisu predavali i okrenuli utakmicu u posljednjim trenucima u svoju korist.

Strijelce nećemo posebno naglašavati jer je ovo uistinu bila ekipna pobjeda u koju je svaki igrač ugradio dio svog doprinosa. 

Iako je plasman na kraju sezone pomalo nerealan, valja istaknuti kako je potencijal koji ostaje za narednu sezonu ogroman. Ukoliko momci nastave trenirati ovim intenzitetom u sezoni 19./20. možemo očekivati znatno više uspješnih trenutaka.