Juniori poraženi od “Medvjeda”

Juniori KK Podsused nisu se proslavili na otvaranju nove natjecateljske sezone. Previše individualnih pogrešaka koštalo je Žirafe prvog poraza od uvijek neugodnog Medveščaka.

Iako rezultat sugerira da je ovo bila uvjerljivo jednomjerna utakmica, nije bilo baš tako. Naime, Žirafe su se i više nego dobro nosile sa Medvjedima no nekoliko "crnih rupa" u igri u pojedinim periodima utakmice dovelo je do konačnih -22. 

Problem koji je detektiran od samog početka sezone je upravo u prevelikim oscilacijama u igri dečki iz Podsuseda. Od fenomenalne, brze i kreativne igre do totalne dekoncentracjije i serije neprisiljenih pogrešaka dolazi u svega nekoliko minuta. Potencijal igrača je i više nego vidljiv, no u narednom periodu treba se usredotočiti na povećanje dugoročne koncentracije i odgovornosi u igri, kako bi se svi ti nizom perspektivi dečki u potpunosti realizirali kao mladi košarkaši.

KK MEDVEŠČAK – KK PODSUSED  98:76 (30:20,26:21,23:15,19:20)
KK PODSUSED
Tomislav Matanović 20, Marko Divjak 14, Vice Lončar 8, Tin Šestak 8, Patrik Ćuže 5, Lovro Miškulin 5, Dominik Bambir 5, Damjan Filipović 5, Matej Škorjanec 4, Joško Gluhović 2, Igor Vulelija 0.