Juniori u vrlo dobrom izdanju zamalo do pobjede

KK FORTUNA – KK PODSUSED  76:68 (10:19,30:14,10:22,23:13)
KK FORTUNA
Noah Marko Mesić 20, Boris Brkić 15, Domagoj Vukmanić 12, Toni Prtenjača 11, Sven Brcković 8, Luka Juričić 7, Vito Mandić 0, Fran Mlikotić 0, Dominik Brekalo 0, Tin Kuhner 0.
KK PODSUSED
Tin Šestak 14, Marko Divjak 12, Lovro Miškulin 11, Danko Čurlin 11, Joško Gluhović 6, Šimun Barić 6, Tomislav Matanović 6, Matej Škorjanec 2, Dorian Škorjanec 0

U izuzetno lijepoj i gledljivoj utakmici juniori KK Podsused nažalost nisu uspjeli upisati dva boda. Borba je svakako bila na razini čemu ide u prilog i dvostruka ozljeda koja se odvila u trećoj četvrtini. Sudar glavama Danka Čurlina i jednog domaćeg igrača u borbi za loptu završio je odlaskom na hitnu obojice, gdje su podvrgnuti šivanju glave. Na sreću nije bilo težih posljedica od puknuća kože, no ni to nije bio baš ugodan prizor za ostatak prisutnih. Ovom prilikom obojici želimo brz oporavak.

Po starom dobrom običaju Žirafe utakmicu otvaraju jako dobro te prvu četvrtinu dobivaju sa devet poena prednosti.

U drugoj četvrtini nastupa stanoviti pad u igri gostiju, što Fortuna vješto koristi i na poluvrijeme se odlazi sa samo +2 za Podsused.

Treća četvrtina, do nemilog događaja, uvjerljivo pripada Žirafama, gdje dečki iz Podsuseda prikazuju svu raskoš svoga talenta. No nakon navedene nezgode pad u igri je očigledan.

Domaćini se polako vračaju u utakmicu i na kraju sretno i spretno otimaju Žirafama novu pobjedu.

Valja istaknuti cijelu ekipu koja je ovoga puta zaista disala kao jedan, a doprinos svakog igrača bio je očit.

Koliko je igra bila kolektivna dokazuje i osam igrača koji su se upisali u listu strijelaca, na čelukoje je bio Šestak sa 14, a pratili su ga Divjak sa 12 te Miškulin i Čurlin sa po 11 poena.