Mlađi kadeti upisali dva poraza

Mlađi kadeti su igrali u nedjelju protiv KK Gorica i doživjeli težak poraz. Konačni rezultat bio je 101:48. Ipak, treba napomenuti kako je ekipa Podsuseda najmlađa u ligi, a osjetio se i izostanak kapetana Brezovca koji je u isto vrijeme nastupao za kadetsku ekipu. Strijelce je u ovoj utakmici predvodio Sačarić sa 17 poena, a pratili su ga Levak s 12 i Brkić s 10 poena. Svoje prve poene upisale su mlade Žirafice: Kalac (2p) i Martinov (1p).

KK GORICA – KK PODSUSED 101:48
KK PODSUSED
Sačarić 17, Levak 12, Brkić 10, Folnović 4, Kalac 2, Urukalović 2, Martinov 1, Dodig, Ugrin, Lipovšćak, Capan.

Već u ponedjeljak mlađi kadeti su igrali još jednu utakmicu, ovaj put protiv KK Jaska. Ova utakmica je rezultatski bila puno uzbudljivija. Nakon prvog poluvremena smo vodili 31:27, ali u drugom kao da je nestalo snage i koncentracije, pošto je to bila druga utakmica u dva dana pa gosti preuzimaju i zadržavaju vodstvo do kraja utakmice. Konačni rezultat bio je 36:46. Strijelce je u ovoj utakmici predvodio Brkić s 15 poena.

KK PODSUSED – KK JASKA 36:46
KK PODSUSED
Brkić 15, Levak 8, Dodig, Sačarić 4, Brezovec 7, Folnović 1, Kalac 1, Urukalović, Mužek, Capan, Galešić, Ugrin, Lipovšćak, Martinov.