Sezona pred nama…

Sve selekcije KK Podsused su u punom pogonu treninga, naravno sukladno svim propisanim mjerama nadležnih službi. Treninzi se održavaju u Sd S.vrela, na vanjskim terenima OŠ B.J. Jelačić i Starom gradu Susedgradu.

Raspored treninga još nije u potpunosti definiran, ali će biti u narednim tjednima. Sve informacije igrači mogu dobiti od svojih trenera ili na e-mail :kk-podsused@kk-podsused.hr.

Već nadolazeći tjedan seniore očekuje nastup u prvom kolu Kupa Krešimira Ćosića regije Centar protiv dobro nam poznatog protivnika KK Zrinjevac. Ukoliko Žirafe u tom dvoboju ostvare pobjedu odmjeriti će snage sa pobjednikom dvoboja KK Bosco – KK Medveščak. Druga liga regije Centar počinje sredinom listopada.

Kadeti sljedeći ulaze u ligaški režim utakmica, naime njima bi službeni dio natjecanja trebao početi već sredinom rujna, dok juniori očekuju svoje prve utakmice u studenome.

Mlađi kadeti i škola košarke najprije bi u listopadu trebali započeti natjecanje u ligi zagrebačke županije, a u veljači se uključuju u ligu KSZ-a.

U svakom slučaju, budu li okolnosti to dopuštale, očekuje nas ponovno uzbudljiva sezona sa pregršt akcije u svim našim dobnim selekcijama.

Osim navedeno ponovno su u planu naši tradicionalni turniri za Božićno-novogodišnje i Uskrsne praznike, a velika novost je da se uprava Kluba već bacila na organizaciju ljetnog košarkaškog kampa koji će se odviti sljedeće ljeto u Savudriji. Upravo bi i ovaj kamp trebao postati tradicionalno mjesto priprema naših igrača za sezone ispred njih.