Stručni stožer

TRENER SENIORA: Edin Hadžić, trener košarke, dipl.ing. biotehnologije

Trener od 1998. godine. Radio u nizu domaćih klubova – Dubrava, Kaptol, Poreč, Medveščak, Rudeš, Zagreb, ŽKK Croatia samo su neki od njih – kao i u inozemstvu (Rusija, Bosna i Hercegovina). Vanjski suradnik Kineziološkog fakulteta (predavač na Višoj trenerskoj 2003.,
predavač na Kineziološkom fakultetu – usmjerenje košarka, 2004.). Osvajač 6 medalja u domaćim prvenstvima. Specijalizacija – individualni trener, nutricionist, voditelj općih i specijalističkih kampova.

TRENER JUNIORA: Kristijan Jagatić, trener košarke

Trenersku karijeru je započeo upravo u Podsusedu 1999. godine, radeći s juniorima. Iza sebe ima dugogodišnji rad, kako sa seniorskim ekipama tako i sa mlađim kategorijama. Kao trener u ženskim košarkaškim klubovima Zagreb, Novi Zagreb i Folka Borovje osvajač 12 medalja u domaćim natjecanjima od kojih ćemo izdvojiti srebro u seniorskoj Extra ligi u sezoni 2021./22. te dva zlata u Kupu Ružice Meglaj Rimac. Trener je s iskustvom međunarodnih natjecanja – Euroleague (W), Eurocup (W), Alpe Adria Cup (W).

TRENER KADETA: Damir Harapin, profesor kineziologije

Hara, kako je poznatiji svima u i oko kluba, je dijete Podsuseda. U klubu je od 1999. godine, prošao je sve dobne kategorije, a igračku karijeru je završio u sezoni 2021./2022. kao kapetan seniorske ekipe. Kao trener u klubu radi od 2010. godine. Bio je trener seniorima, juniorima i mlađim kadetima. Kao voditelj ekipe osvajač prvenstva zagrebačkih osnovnih škola s ekipom OŠ Dragutina Domjanića (koju je činio veliki broj mlađih kadeta KK Podsused) u školskoj godini 2022./2023. Također i izbornik 3×3 reprezentacije, kada mu klupske obveze to dopuštaju.

TRENER PREDKADETA: Igor Kralj, trener košarke

Igrački odgojen u nekada vrlo jakoj i cijenjenoj Ciboninoj školi košarke. Po dovršetku uspješne igračke karijere, u kojoj je stekao i prvoligaško iskustvo, preuzeo je treniranje škole košarke u KK Podsused. S generacijom klinaca koje je tada preuzeo ostvarivao je odlične rezultate, od čega valja izdvojiti osvajanje kadetske druge lige, što je omogućilo sljedećoj generaciji da iskusi igru u prvoj kadetskoj ligi. Kao trener seniora Podsuseda dva puta je bio na pragu osvajanja druge lige Centar, što su najveći uspjesi seniorske ekipe u novijoj povijesti kluba.

TRENER PREDKADETA 2: Ivan Vukoja, magistar kineziologije

Kao igrač nastupao za KK Cibona i KK Zrinjevac u mlađim kategorijama, a kao senior nastupao za KK Zrinjevac, KK Bosco i KK Podsused gdje je završio igračku, ali i započeo trenersku karijeru. U KK Podsused kao trener vodio gotovo sve kategorije, uključujući seniore. Osim što je trener druge ekipe pretkadeta, radi i sa školom košarke te U12 i U13 selekcijom.

TRENER ŠKOLE KOŠARKE: Bruno Jesenko, student kineziologije

Trener Bruno još je jedno dijete Podsuseda, u kojem je prošao sve igračke kategorije i dogurao do kapetanske trake u seniorskoj ekipi. Iako najmlađi od trenerske ekipe, u svom radu s najmlađima već je ostvario primjetne uspjehe – plasman na završni turnir lige U12 KSZ-a, drugo mjesto u drugoj ligi U13 KSZ-a te plasman u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Hrvatske u kategoriji U12.