Seniori pobjedom protiv Fortune osigurali treće mjesto!

Seniori KK Podsused su u posljednjem kolu otišli u goste Fortuni iz Zaprešića. Domaćini su očekivano bili posebno motivirani da pobjede Žirafe kako im još nije bio zagarantiran ostanak u ligi.

Žirafe otvaraju utakmicu furiozno. Rastrčani u napadu te agresivni i fokusirani u obrani vrlo brzo stvaraju osjetnu prednost. Na kraju prve četvrtine na semaforu je stajalo +11 u korist Žirafa. Druga četvrtina igrala se u poprilično ujednačenom ritmu tako da je razlika ostala na desetak poena.

U drugo poluvrijeme Žirafe ponovno ulaze furiozno te vrlo brzo odlaze na do tada najvećih +22. To se pokazalo kao prekretni moment utakmice, jer domaćini u potpunosti demoralizirani praktički odustaju od borbe te je ostatak utakmice protekao u iščekivanju njenog kraja.

Kod Žirafa svakako treba pohvaliti cijelu ekipu jer je ova pobjeda rezultat prije svega odlične kolektivne. Zajedništvo i pozitivna energija svakako je nešto što je i stvorilo preduvjete da se sezona završi na odličnom trećem mjestu. S time je ekipa Podsuseda zadržala višegodišnji kontinuitet visokih plasmana na ligaškoj ljestvici, a nadamo se da će u narednim sezona ova ekipa napokon završiti na samom vrhu lige, jer po svemu sudeći tamo i pripada.

KK FORTUNA – KK PODSUSED 76:86 (20:31,24:23,6:18,26:14)

KK PODSUSED: Dorian Ribarić 20, Vanja Miletić 17, Sven Abramović 15, Luka Jurički 12, Bruno Srabotnak 11, Lovro Kušec 7, Dražen Štrlek 2, Srđan Moravček 2, Franko Gluhović 0, Luka Jerković 0, Bruno Jesenko 0

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)