Poseban je osjećaj, vratiti se u svoju dvoranu!

Kraj rujna obično predstavlja period kada se većina sportskih ekipa počinje pripremati za nadolazeću sezonu. Tako je i seniorska ekipa KK Podsused sa jučerašnjim danom i službeno ušla u pripremni period. Na čelu sa novim trenerom i nekolicinom novih igrača Žirafe su krenule sa napornim radom kako bi se što uspješnije uhvatile u koštac sa velikim ambicijama koje su stavljene ispred njih. Sastav će biti kompletiran u tjednima ispred nas kada ćemo detaljnije predstaviti roster igrača za sezonu 22./23.

Ovom prilikom novi seniorski trener KK Podsused Kristijan Jagatić dao je i kratku izjavu kojom je izrazio svoje prve dojmove.”Zahvaljujem se upravi kluba na danom povjerenju za vođenje seniorske ekipe te se nadam da ću svojim radom i zalaganjem opravdati  očekivanja te ispuniti sve ciljeve stavljene pred mene i seniorsku ekipu. Za sada smo složili sasvim korektnu ekipu te se očekuje borba za svaku minutu na terenu. Na prvom treningu se vidjelo da ekipa ima dosta znalaca, a što je najvažnije, svi su željni dokazivanja i većina igrača je došla spremna na okupljanje. Igrati ćemo  dosta prijateljskih utakmica u pripremnom periodu, a moja ideja  je da to budu sa ekipama iz prve lige,  jer nam je želja da se tamo i plasiramo.” – rekao je novi trener seniora koji se nakon mnogo godina vratio u Klub u kojem je i ponikao.

Kristijan Jagatić, veliki entuzijast i zaljubljenik u košarku sa svojim bogatim  trenerskim iskustvom i znanjem, kroz nadamo se dugoročnu suradnju, nastojati će napraviti rezultatski i organizacijski iskorak Kluba u narednim godinama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)