JunioriKadetiMlađi kadetiSeniori

Porazna nedjelja

Nedjelju 10.12.2023. nećemo pamtiti po dobrom. Sve naše selekcije su doživjele poraze, što nije problem samo po sebi jer su porazi sastavni dio sporta, ali pristup u nekim utakmicama nije bio na razini.

Selekcija U12 poražena je od Rolinga 31:17 i nastavlja svoje učenje. Pretkadeti su igrali polufinale županijske lige i izgubili od neporaženog Samobora. Protiv jačeg protivnika odigrali smo hrabru utakmicu, držali se u egalu tokom prve četvrtine (15:13), a onda je snaga protivnika ipak počela dolaziti do izražaja i na poluvremenu gubimo 38:24. Konačni rezultat 76:56, ali uz dobru igru unatoč izostancima (nastupilo je samo 9 naših igrača).

Prva ekipa kadeta gostovala je u Zaboku, kod protivnika kojeg smo prije koji mjesec pobijedili u kvalifikacijama. Ovog puta smo se držali do sredine prve četvrtine, kad nakon početnog vodstva domaćina od 14:7 razlike dolazimo na samo jedan poen zaostatka (14:13) i stajemo. U sljedećih deset minuta zabočani nam rade seriju 20:2 i, prema jučer prikazanom angažmanu, rješavaju utakmicu. Konačni rezultat 85:60 je još i dobar, jer ovog puta ni drugo poluvrijeme nismo odigrali kako treba, što je bio slučaj u prethodnim utakmicama. Druga ekipa kadeta je poražen od druge ekipe Medveščaka rezultatom 66:54.

Seniori i juniori imali su jučer utakmice protiv istih protivnika – neporaženih Sesveta. O seniorskoj utakmici možda najbolje govori rezultat na poluvremenu – 22:59. Konačni rezultat nakon revijalnog drugog poluvremena 58:96. S druge strane, juniori nisu pokleknuli već u svlačionici nego su hrabro izašli na teren i odigrali borbenu utakmicu. Odlično otvaranje utakmice, ali nismo uspjeli zadržati ritam i snagu do kraja utakmice. Nedostatak visine nas je koštao jer je naš najbolji skakač Lucas Mora Asić morao, zbog prekršaja, dobar dio utakmice gledati sa klupe. Premalo raspoloženih igrača u napadu, a nedovoljno agresivna obrana u nekim trenucima nas je koštalo šanse da dobijemo utakmicu. Čestitke protivniku na fer igri. Konačan rezultat 70:80.

Nakon sljedećeg vikenda slijedi pauza u natjecanjima, nadamo se da ćemo u tom vremenu popraviti neke stvari na treninzima i bolje ući u nastavak sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)