Produljene prijave na kamp!

Obzirom na relativno kasni početak prijava, dogovorili smo s Holdingom produljenje roka za prijavu na kamp ‘Savudrija 2024.’ te će one biti moguće do 11.04.2024. Napominjemo da su prijave moguće i nakon tog datuma samo ako do tog datuma budemo imali minimalno 30 prijavljenih. Dosad je prijavljeno dvanaest dječaka te apeliramo na sve koji još razmišljaju da požure s prijavom, jer ukoliko ne skupimo 30 polaznika do gore navedenog datuma, teško je za očekivati još jedno produljenje roka, a to znači da kampa ove godine neće biti.

Za sve koji žele više informacija o kampu, slobodno se javite trenerima ili tajniku kluba, a neko osobno iskustvo možete dobiti i u razgovoru s polaznicima iz prošlih godina i njihovim roditeljima. Koristi od odlaska na kamp su višestruke. Zbog vremena u kojem se održava, za sve polaznike on predstavlja temeljne tjelesne pripreme za sezonu, obzirom na dva treninga dnevno. Način na koji smo organizirani za vrijeme kampa potiče razvoj momčadskog duha, ali i uči odgovornosti. U kampu redovno organiziramo igre i druženja, proslave rođendana, glazbene nastupe, a proteklih godina smo uspijevali organizirati i prijateljske utakmice. Također, disciplina koja je prisutna na kampu pomaže klincima da se pripreme za nadolazeću školsku godinu.

Uglavnom, prema našim dosadašnjim iskustvima, puno je dobrih strana kampa. Na kraju krajeva, nije to nešto što smo mi izmislili, samo smo se priključili klubovima koji su prepoznali benefite koje ovakav način priprema za sezonu donosi. Nadamo se da ćete nam se priključiti!

Obrasci za prijavu: http://www.kk-podsused.hr/index.php/kosarkaski-kamp-savudrija-2024/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)