Pobjeda seniora

Odlična utakmica se odigrala u srijedu u Sutinskim Vrelima, ekipa Bosca i Cibone se spojila u Univers, te nam je od početka radila probleme sa šutem s distance. Kada smo podigli agresivnost na vanjskim linijama, otvorio nam se veliki broj kontranapada te smo u par navrata odlazili na 12 razlike, ali nikako da prelomimo i utakmicu odvedemo u sigurne vode. Ovu utakmicu je dobila ekipa s klupe, ali ne toliko koševima, koliko se slavio svaki dobar potez bilo koga na terenu. Dakle, tko god da se našao na klupi je bodrio suigrače na najbolji način. Danas smo, nažalost malo dobili na visokim pozicijama, zbog objektivnih razloga. Nadamo se da ćemo već u sljedećoj utakmici od njih dobiti ono što i trebamo od njih, a nije samo skok i pomoć vanjskim igračima.Više od ostalih, koševima, su se istakli Bruno Srabotnak i Fran Došen, ali još jednom čestitke svima koji su bodrili ekipu na pravi i sportski način Isto tako, sve čestitke mladoj ekipi Universa na borbenosti i zalaganju.

PODSUSED – UNIVERS BOSCO   101:88 (14:20, 32:21, 23:23, 32:24)
Podsused: Bruno Srabotnak 26, Fran Došen 26, Dorian Ribarić 12, Karlo Traživuk 9, Luka Jurički 7, Paulo Peša 7, Bruno Strunjak 6, Mario Rajšić 6, Ivan Kramarić 2, Filip Pavo Barić 0, Franko Gluhović 0, Franko Perinić 0.

Univers Bosco: Filip Radulović 30, Marko Vučić 14, Juraj Golemac 13, Karlo Križanac 8, Lovro Prkačin 8, Marat Kos 7, Leon Šljivarić 6, Zvonimir Kujundžić 2, Ivan Matko Ikić 0, Ante Čović 0, Ivor Vušak 0, Vito Vrankić 0.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)