Zaslužena pobjeda Maksimira!

Od samog početka smo se tražili po terenu. Donosili loše i krive odluke te se nismo držali plana i dogovora.
Ukoliko, ova utakmica bude pokazatelj kako ne treba igrati, onda smo iz nje puno naučili, ako nismo, bojim se da će nas ovakve utakmice udaljiti od zadanog cilja.
Svatko je od nas sam htio pobjediti utakmicu, i zato smo se zabijali u protivnike kao u zid, ponekad u jednog, više puta u dva, a previše puta u tri.
Obranu smo uključili u trećoj četvrtini, došli do preokreta, proveli, i onda nas je snašla ozljeda našeg kapetana Brune Srabotnaka, koja nas je opet vratila u minus.
Previše donesenih loših odluka, u napadu premalo dobre obrane u prvom dijelu da bi se dobio odličan protivnik kao što je ekipa Maksimira.
U nedjelju nas čekaju Sesvete u našoj dvorani, pa se nadamo da ćemo ovu lošu predstavu imati prilike ispraviti

KK MAKSIMIR – KK PODSUSED 78:71 (18:14,25:18,16:22,19:17)
KK MAKSIMIR
Borna Dramalija 30, Benjamin Bučaj 14, Luka Mohač 10, Peter Papić 6, Filip Varga Brzica 6, Jakov Križan 6, Mislav Cikojević 4, Tonko Puljiz 2, Patrik Huzanić 0, Stefano Čiča 0, Paško Filić 0, Patrik Marković 0.
KK PODSUSED
Fran Došen 22, Bruno Srabotnak 14, Karlo Traživuk 14, Mario Rajšić 9, Ivan Kramarić 6, Luka Jurički 4, Bruno Strunjak 2, Luka Jerković 0, Paulo Peša 0, Franko Perinić 0, Dorian Ribarić 0.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)